БГ Радио пуска водната полиция

pwjhxv9yPDNg35TVQbGm-12683

Покани БГ Радио и обичаните звезди на работното си място!

От 9 май БГ Радио пуска Водната полиция – Симо Колев и екип на минерална вода DEVIN ще ви посетят на работното място и заедно с любимите ви звезди ще проверят дали пиете достатъчно вода през работния ден!  Всяка седмица до 24 юни, Водната полиция ще посещава работното място на едно предприятие или организация – защо това да не е вашето работно място?

Ако искате да поканите БГ Радио и любим изпълнител на внезапно посещение на работното ви място, регистрирайте се тук и бъдете винаги готови! Водната полиция – в състав Симо Колев, екип на DEVIN и популярен български изпълнител може да  ви посетят в работно време, за да проверят дали до всеки служител има бутилка минерална вода.

При всяко посещение на офис, работещите в него ще спечелят награди – минерална вода DEVIN за целия офис, за да върви работата по вода!

Поддържането на водния баланс в организма на човека е изключително важно за доброто здраве и тонус на тялото. Обезводняването в резултат на недостатъчен прием на вода и течности води до:

  • намаляване на умствената и физическа работоспособност;
  • нарушаване на вниманието и концентрацията;
  • умора и главоболие;
  • нарушена регулация на телесната температура;
  • чувство за глад и др.

Универсалното послание, включено към препоръките за здравословно хранене за всички възрастови групи, гласи: „Приемайте ежедневно достатъчно количество вода (поне 7-8 чаши), на малки глътки, през целия ден“. Водата е в основата на всяко развитие и движение в природата, отговорна и за баланса в човешкия организъм.

DEVIN Минерална вода се отличава с уникален минерален състав и стига до нас от сърцето на Родопите – чиста, нискоминерализирана и подходяща за активните, динамични хора, които искат да водят здравословен начин на живот. Тя доставя на организма необходимите му минерали и се грижи за здравословната хидратация на тялото в забързаното ежедневие, по време на спорт или физическо натоварване.

Поканете Водната полиция на БГ радио, за да върви работата по вода с минерална вода Девин!

_DSC9456
DEVIN подкрепя Българската федерация по тенис
април 25, 2016
photo1
За първи път Световен винен конкурс си партнира с българска минерална вода – DEVIN
май 5, 2016