DEVIN със специални изненади по случай „Деня на водата“

DEVIN със специални изненади по случай „Деня на водата“

WD

DEVIN със специални изненади по случай „Деня на водата“

21 март 2016, София – DEVIN ще отбележи Международния ден на водата – 22 март със специални изненади и подаръци за своите фенове. Компанията ежегодно провежда активности, фокусирани върху важността на водата за добрата хидратация на тялото и ползите от нейната консумация.

Вече 24 години светът чества 22-ри март като „Деня на водата“, в който да обърнем внимание на най-важния за живота ни ресурс. 75% от човешкото тяло е съставено от вода, като недостигът й оказва негативно влияние върху организма и забавя функциите на мозъка. Някои от основните признаци на дехидратация са главоболие, понижена концентрация, забавен метаболизъм, раздразнителност и др. Ето защо, за да поддържаме добрия баланс на тялото, е необходимо да му осигуряваме достатъчно количество течности.

По случай Деня на водата, DEVIN гостува на Национален музей „Земята и хората“ в София, където посетителите имаха възможност да премерят своите нива на хидратация, както и да вземат безплатно бутилка минерална или изворна вода. Гостите на музея получиха и листовки с информация за ползите от добрата хидратация на тялото, както и полезни съвети как да увеличат приема на течности в ежедневието си, за да се чувстват бодри, активни и пълни с енергия.

DEVIN ще стартира и забавна Фейсбук игра с цел да популяризира значението на водата за човешкия организъм. На страницата на компанията ще са публикувани пет интересни факта за водата. Всеки, който желае да участва, ще трябва да сподели на своята стена поне един от тези факти. Наградата за победителя е комплект чаши.

 

За Деня на водата

Международният Ден на водата се чества всяка година на 22-ри март, като средство за фокусиране на вниманието върху важността на прясната вода и налагане на устойчивото й управление. Определянето на Световен ден водата беше препоръчано на Конференцията за околна среда и развитие на ООН (UNCED), провела се в Рио де Жанейро през 1992 г. Оттогава насам, Световният ден на водата традиционно се отбелязва на тази дата.

За „ДЕВИН“ АД

Като лидер на пазара на бутилирани води в България, „Девин“ АД системно развива ефикасното добиване и бутилиране на вода. Продуктовата гама на компанията включва минерална вода, изворна вода, газирана вода и овкусена вода Devin Fresh. Като социално отговорна компания, компанията усилено инвестира в нови производствени технологии и ефикасната употреба на енергия и ресурси.

 

IMG_8970
DEVIN участва в ежегодния Кариерен Форум на Американския университет в България
април 11, 2016