DEVIN подкрепя Българската федерация по тенис

DEVIN подкрепя Българската федерация по тенис

_DSC9456

25 април 2016, София – DEVIN ще е генерален спонсор на Българската федерация по тенис и през тази година. Договорът бе подписан от Маркетинг директора на компанията Юлиана Борисова и Катерина Генова, генерален секретар на БФТ. Като част от партньорството, DEVIN ще осигури минерална вода за най-престижните национални и международни турнири, организирани от Федерацията, а също така ще подпомага развитието на българския тенис и младите таланти у нас.

DEVIN ще подкрепи провеждането на националните лични първенства по тенис за юноши и девойки от 12 до 18 години – DEVIN CUP, както и организирането на турнир DEVIN MASTERS за младежи и девойки в същите възрастови категории. Освен това, компанията ще подпомогне участието на победителите от DEVIN MASTERS в избрани от състезателите турнири.

„Насърчаването на активния и здравословен начин на живот е основен приоритет за нас. В рамките на тази дългосрочна програма, подкрепата на българския спорт е от изключително значение за компанията. Убедени сме, че по този начин ще допринесем за подобряване на начина на живот на българина, както и ще стимулираме формирането на спортна култура в децата и младите хора. Любовта към спорта и отговорността към личното здраве се формира още от ранна детска възраст. Ето защо ние с радост подкрепяме младите таланти на тениса в България и им желаем още много лични и професионални успехи“, коментира Юлиана Борисова.

„Тенисът е спорт, който несъмнено набира изключителна популярност през последните години в страната ни. За нас е радостен фактът, че DEVIN е дългогодишен генерален спонсор на федерацията и официална минерална вода на първенствата от държавния ни календар. През годините изградихме успешно и ползотворно сътрудничество и се надяваме то да продължава и занапред, като може само да надграждаме на досега постигнатото. Подкрепата на младите български таланти и победители в DEVIN MASTERS е една сигурна инвестиция в развитието и бъдещето на българския тенис“, сподели генералният секретар на БФТ Катерина Генова.

Програмата на Българската федерация по тенис 2016 година включва Държавните лични първенства на открито за юноши и девойки до 12, 14, 16 и 18 години, на които DEVIN е официален спонсор и те носят името „DEVIN Cup“. Също така финални мастърси в края на сезона, през месец октомври, в които вземат участие най-добрите осем състезатели при юношите и девойките в следните възрастови групи – до 12 г., до 14 г., до 16 и до 18 г. Финалните мастърси се провеждат под името „Devin Masters“ на открито в Националния тенис център в Борисовата градина.

DEVIN традиционно подкрепя българския тенис. Вече осем години компанията е генерален спонсор и официална минерална вода на Българската федерация по тенис.

IMG_8970
DEVIN участва в ежегодния Кариерен Форум на Американския университет в България
април 11, 2016
pwjhxv9yPDNg35TVQbGm-12683
БГ Радио пуска водната полиция
май 5, 2016